Close
Shopping Cart
Your Cart is Empty


Be the leading lady of your life!

ABOUT

Nannet


Een vrouw met een enorme lust for life en liefde voor mensen.

Nannet van der Ham werd op 17 december 1962 onder het boogschutter gesternte geboren. Haar eerste stapjes zette zij in de Amsterdamse Jordaan.

Deze datum en plaats vormen de basis van de vrouw die zij werd:

nieuwsgierig, optimistisch, impulsief en recht-voor-zijn-raap.

Nederlandse van geboorte, maar wereldburger van natuur, voelt Nannet zich het meest thuis waar iedereen een passant is: in parken, hotellobby’s en op luchthavens.

Zij woonde met haar familie op Curaçao, Taiwan, in Australië en Indonesië.

Nannet schrijft, organiseert workshops en begeleidt retreats waarmee zij al duizenden vrouwen inspireerde en motiveerde om hun kracht te ontdekken, hun potentieel te ontwikkelen en om plezier te hebben. En nóg!

Zij is gewichts- bewegings- en lifecoach. Zij is bovenal een inspirator die mensen weet te motiveren, op weg naar een lichter, gelukkiger leven – persoonlijk, zakelijk én maatschappelijk.

Zij heeft een volwassen zoon en dochter en leidt momenteel samen met haar hond Zorro (‘Snor’) een ‘Walden – Henry David Thoreau‘ leven in haar cabin in the woods, maar woont in Badhoevedorp, centraal gelegen tussen haar wortels (Amsterdam) en haar vleugels (luchthaven Schiphol).


Schrijver & lifecoach

‘Ik reset vrouwen tussen de 35 en 75 jaar die hun shape, drive en plezier kwijt zijn. Ik help jou om je kracht, richting en levenslust te (her-) vinden: Power, Purpose & Pleasure to you!’

Waarom?

Als je gelukkig bent, hou je van je leven.

Je bent aardig tegen jezelf en tegen de mensen om je heen. Mensen zijn graag in jouw nabijheid.

Je bent gefocust, creatief en gedreven en daardoor ben je succesvol en gaat je werk geweldig.

Je voelt je sexy en hebt meer sexappeal. Daardoor is er romantiek in je leven.

Als je gelukkig bent straal je en daarmee verlicht je, letterlijk en figuurlijk, alles en iedereen om je heen.

Een vrouw met power, purpose & pleasure in haar leven is ontspannen en leeft met passie, optimisme en lust en… geeft dat door.

Iets wat de wereld van vandaag goed kan gebruiken!’

Lifecoaching:

Workshops

Retreats

1-on-1 coaching

Schrijven:

Inspirerendleven.nl


“Een super professionele en betrokken dame! Elk retreat dat ik met haar als coach heb geboekt is er één met een gouden randje.”

Ik help je door de bomen het bos weer te zien: relatie, werk, levensdoel, gewicht, ontspanning… I’ve been there, baby! Dit is mijn verhaal.

“Nannet werkt erg professioneel en vanuit haar hart. Zij vertelt de dingen zoals zij zijn. Zonder zweverig of hoogdravend te worden. Zij is de sjamaan uit de Jordaan.”


Kracht (Power), doelbewustheid (Purpose) en plezier (Pleasure) zijn de onmisbare ingrediënten in mijn werk.

Inspireren, motiveren, enthousiasmeren en activeren is mijn doel voor jou.


“Ik was bijzonder onder de indruk van onze coach. Zij kan met passie, maar ook door een bepaalde nuchterheid ervoor zorgen dat je meer van jezelf vergt. ik kwam vol energie en vertrouwen in mezelf thuis!”


Mail me en ik vertel je wat de mogelijkheden en mijn gereedschappen zijn om jouw energiepeil te verhogen en jouw kracht, richting en levenslust te vergroten.


Binnenkort meer

Binnenkort meer

  • Binnenkort meer

Binnenkort meer

Binnenkort meerOur team

Binnenkort meer!

Neem contact met ons op

We horen graag van je, vertel ons wat je in gedachten hebt

This site uses Google reCAPTCHA technology to fight spam. Your use of reCAPTCHA is subject to Google's Privacy Policy and Terms of Service.

Bedankt! Je bericht is verzonden.